14 бер. 2012 р.

Надійний друг маленьких комсомольчан


В перших числах лютого 2012 року в дитсадку  "Золота рибка" були розпочаті роботи з реконструкції будівлі закладу, а саме роботи по заміні старих вікон на нові та сучасні – металопластикові. 
Спонсором цих робіт виступив Благодійний Фонд "Полтавського гірничо – збагачувального комбінату", що є давнім і надійним другом маленьких комсомольчан. 
Завдяки наданій допомозі Фонду будівля дошкільного навчального закладу "Золота рибка" засяяла новими вікнами, які не тільки естетично прикрашають, а й допомагають зберегти тепло взимку та забезпечують комфортне перебування дітей в закладі.
Батьки, працівники дошкільного навчального закладу "Золота рибка" висловлюють подяку Благодійному Фонду "Полтавського гірничо – збагачувального комбінату" в особах його засновників – народного депутата України Костянтина Жеваго та голови правління ВАТ "Полтавський ГЗК" Віктора Лотоуса за надану допомогу!


Завдяки професійній роботі працівників  ТОВ "Будівельно-монтажного управління "Жилспецбуд", які виконували роботи, пов’язані з демонтажем та монтажем нових вікон, робота дошкільного закладу не припинялась ні на один день. Усі роботи виконані швидко та якісно, без жодних незручностей. 
Висловлюємо подяку працівникам за оперативність у прийнятті рішень та бездоганну якість роботи. Згідно укладеного договору, усі роботи були виконані в повному обсязі та у встановлений термін. Сподіваємось на подальшу співпрацю. 
Якщо Ви бажаєте, щоб процес заміни вікон пройшов якісно та непомітно, звертайтесь до ТОВ "Будівельно-монтажне управління "ЖИЛСПЕЦБУД".
Контактний телефон директора: 067-5300921 (Карацюба Сергій Олексійович).