4 бер. 2014 р.

Ще раз про електронну реєстрацію




Починаючи з 2014 року прийом дітей до дошкільних навчальних закладів буде здійснюватись у порядку черговості їх електронного запису. Батьки повинні заздалегідь зареєструвати свого малюка в дошкільний навчальний заклад.

Батькам, перш ніж  поставити  дитину в електронну чергу дошкільного навчального закладу, слід уважно ознайомитись з інструкцією по електронній реєстрації для батьків, яка розміщено також і на сайті кожного дитсадка.
Для підтвердження інформації, зазначеної в заяві, необхідно протягом 10 робочих днів з дня подання заяви звернутися до відповідальної особи  в дошкільному навчальному закладі з оригіналами документів (паспорт, свідоцтво про народження дитини, документ, що підтверджує наявність пільг) або прикріпити до заяви скан-копії вищевказаних документів. Якщо заповнена   форма заяви за змістом не буде відповідати оригіналам документів або доданим скан-копіям,  заяву буде анульовано. Якщо інформація, зазначена в заяві, підтверджена документами, то дитина отримує постійну реєстрацію в електронній черзі за первісною датою подання заяви в електронному вигляді.
В разі виникнення складнощів в електронній реєстрації дитини допомогу батькам в ДНЗ «Золота рибка» надає вихователь-методист Оськіна Ірина Федорівна щовівторка з 15.00 до 16.00.
                                     


Адміністрація ДНЗ