9 груд. 2014 р.

Участь в акції


09 грудня, з метою підвищення рівня  професійної обізнаності педагогів по запобіганню порушень прав дитини, вихователем- методистом Оськіною І.Ф. був проведений майстер – клас «Правове виховання дітей в ДНЗ» серед педагогів закладу.

 На початку засідання ведуча зауважила, що в дошкільному віці можливо істотно активізувати пізнавальні інтереси дитини, сприяти вихованню у неї впевненості в собі, волі, доброзичливого відношення до людей, відчуття себе Людиною Землі  та громадянином своєї держави. В ігровій формі ведуча організувала входження учасників в роль вихованців та провела з ними заняття «Ваші права діти». На кожного учасника був підготовлений лист з фотографією та зображенням ілюстрацій, які відображали права дитини. Протягом майстер – класу вихователям ведуча пропонувала розглянути різноманітні речі, та визначити до яких прав дитини можна їх віднести. В кінці засідання педагоги  підвели підсумок, що нетрадиційні, цікаві форми занять допомагають дітям засвоювати  знання з правового виховання, які нелегкі для їх сприйняття .
09 грудня під час підведення підсумків акції «16 днів проти насильства»  вихователь - методист Оськіна І.Ф. подякувала всім педагогам, які приймали активну участь в організації акції та наголосила на те , що всі заходи пройшли на високому рівні та допомогли учасникам в черговий раз замислитися над проблемами насильства в сім’ї та суспільстві, над людиною взагалі.
Вихователь – методист Оськіна І.Ф.