26 січ. 2015 р.

Підсумки проведення Тижня знань з основ безпеки життєдіяльності


Творчою групою в складі: Оськіна І.Ф. вихователь - методист, Диниско О.А. практичний психолог , вихователі Єршова М.Г., Рижа А.В., Юренко Н.С. старша медична сестра  був розроблений План  заходів проведення Тижня з основ безпеки життєдіяльності у ДНЗ «Золота рибка».
В ході виконання Плану керівник музичний Компанієць Т.І. підготувала розвагу з вихованцями всіх садових груп. В проведенні  урочистого відкриття Тижня активну участь прийняли вихователі Костюкевич А.В., Рижа А.В., вихованці середніх та старших груп закладу.
Під час проведення тематичного дня «День здоров’я » на всіх групах пройшли тематичні заняття :
·       «Лялька захворіла» ( групи раннього віку);
·       « Подорож до країни Здоров’я » ( ІІ молодші групи);
·       «Секрети для дитини про лікарські рослини» ( середні групи);
·       « Мандрівка до країни Вітамінії» ( старші групи).
Під час проведення тематичного дня «Дитина і незнайомець » на всіх групах пройшли тематичні заняття:
·       «Вовк і семеро козенят» (І мол.гр.)
·       «Хто такий незнайомець?» (ІІ мол.гр.)
·       «Свої – чужі» ( сер.гр.)
·       «Знайте любі діти, як минути лиха» (ст..гр.)
Підсумком тематичного дня «Небезпечні предмети в руках у дитини» стали поробки з покидькового матеріалу, аплікації та малюнки. Вихованці старшої групи «Струмочок» ( вихователі Криворучко Г.І., Курочкіна Я.В.) виготовили невеликі книжечки «Коли інструменти творять диво, а коли лихо».
Вихованці старших груп «Краплинка» ( вихователь Мартиненко Н.М.), «Бригантина» (вихователь Єршова О.В..), «Струмочок»
 ( вихователь Криворучко Г.І.)та середніх груп «Перлинка»
 ( вихователь Ковтун А.В.),
« Дельфін» ( вихователь Костюкевич А.В.), «Хвилька» (вихователь Громова В.Л.) відвідали кабінет з основ безпеки життєдіяльності. Під час відвідання вихователі проводили тематичні бесіди та відпрацьовували правильну поведінку у модельованих ситуаціях.

В кожній віковій групі вихователі оформили куточки «Безпека дитини».
Підсумком проведення Тижня безпеки стала виставка стінгазет. Майже всі стінгазети були естетично оформлені і мали інформаційну наповненість.



В ході проведення Тижня безпеки вихователі всіх вікових груп провели з батьками консультацію ( з підписами в зошитах для консультацій) про дії в екстремальних ситуаціях техногенного і природного характеру.
Старшими медичними сестрами Коваленко Н.П., Юренко Н.С. були оновлені пам’ятки з питань безпеки життєдіяльності. Розроблені правила надання першої долікарської допомоги потерпілим у разі нещасних випадків.

Вихователь – методист Оськіна І.Ф.