17 бер. 2016 р.

Підвищення екологічної компетентності вихователів


На основі Базового компоненту дошкільної освіти і обраних освітніх програм змісту освіти, Концепції Національно-патріотичного виховання дітей та молоді, з урахуванням екологічної ситуації в країні та з метою підвищення якості дошкільної освіти, забезпечення її поступального інноваційного розвитку,МОН України рекомендувало змістовому напрямку з валеології у 2015 – 2016 навчальному році приділити більше уваги.

17.03.2016 року в дошкільному закладі пройшов брейн – ринг «Підвищення екологічної компетентності педагогів». Метою заходу було розвиток творчого потенціалу педагогів, їх компетентність у питаннях екології та активізація розумово – пошукової діяльністі вихователів.





Захід проводила вихователь- методист закладу Оськіна І.Ф. Брейн-ринг складався з конкурсів: екологічна розминка, гра «Асоціації»,основні принципи екології, ілюстрації, екологічний кросворд, крилаті вирази, казковий. Під час проведення конкурсів  кожен вихователь мав змогу проде­монструвати свою екологічну компетентність і ерудованість. Всі вихователі об'єдналися у дві команди. Виступи оцінювало журі.

Результатом змагань стало ознайомлення з особистісно - орієнтованою технологією А.Буреніної, націленої на гармонійний розвиток особистості, єдності духовного та фізичного;  створенням екологічних казок. 

Вихователь – методист Оськіна І.Ф.