10 лют. 2017 р.

Тиждень інформаційної безпеки «Я й безпечний Інтернет»

Згідно з планом роботи методичного кабінету відділу освіти Горішньоплавнівської міської ради Полтавської області на 2017 рік, із метою розширення й поглиблення знань про безпечний Інтернет та просування ідеї відповідального використання онлайн-технологій та мобільних приладів, особливо дітьми, в ДНЗ «Золота рибка» був проведений з 06 лютого по 10 лютого 2017 року тиждень інформаційної безпеки «Я й безпечний Інтернет». 




Батьки прийняли участь у створені образних «футболок обіцянок», де обирали текст обіцянки, яку вони намагатимуться виконати. Найбільше обіцянок зібрав постер з пропозицією не використовувати гаджети в якості няні для дитини. Також батьки обіцяли не публікувати чужі фото без дозволу і більш відповідально відноситись до інформації, що збираються опублікувати.




Вихованці старших груп «Кораблик» та «Бригантина» виконали колаж «Безпечний інтернет». За основу був взятий проект розроблений Богдановою Ольгою, вчителем інформатики Новопетрівською ЗОШ І-ІІІ ступенів Новоодеської районної ради Миколаївської області та Хилько Іриною, студенткою Миколаївського університету ім. В.Сухомлинського.
Оськіна І.Ф.,вихователь-методист