5 черв. 2017 р.


Країна дитинства


                                             Сьогодні день дитинства — гарне свято!
                                         І мирне сонечко згори нам шле привіт.
                                         Пісень і радості, та щастя так багато...
                                    Цей гарний день святкує цілий світ!

Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей. Це свято стало символом дитячої щирої радості та надії на майбутнє. Адже саме в дітях ми бачимо здійснення своїх мрій і сподівань, прагнемо, щоб вони росли здоровими та мали усі умови для всебічного розвитку.
Наш дошкільний заклад долучився до святкування Дня захисту дітей. Розпочався день з святкового концерту, ігор, сюрпризів та подарунків, які вручало  Сонечко. Завідувач дошкільного закладу Т.В. Цигрик привітала всіх присутніх зі святом і побажала гарного відпочинку, щоб кожен день літа приносив тільки задоволення.   На майданчиках дітей чекали улюблені казкові герої Маша і Ведмідь, які провели з дітьми веселі конкурси, розваги, естафети, розважали дітей, пригощали смачним та корисним соком. Після розваг дітей чекав конкурс пісочних споруд «Дім в якому я живу», де малюки проявили свої таланти в спорудженні будівель з піску. Завершилося святкування акцією «Подаруй посмішку», в якій діти дарували гарний настрій всім.
        Наші діти – то майбутнє нашої країни, яке має бути щасливим. І кожна усмішка, кожне сказане ласкаве слово – це великий внесок у щасливе дитинство маленьких українців.