23 серп. 2018 р.

Серпень нам дарує незабутні миті:
Стяги українські в сонячній блакиті
Майорять крилато на держави свято.
Тож давайте, друзі, разом святкувати!

З самого ранку зустрічала "Золота рибка" своїх вихованців та їхніх батьків урочистими українськими мелодіями. Саме так розпочалися святкові заходи, присвячені Дню Українського Прапора та Дню незалежності України.
  Увесь тиждень  діти разом з вихователями та батьками готувалися до урочистої ходи та цікавих розважальних вікторин на заняттях, також малюки знайомилися з національними та народними символами України, її легендами. Упродовж усього дня діяла святкова виставка  малюнків" Вишиванкова Україна" , якою милувалися не лише батьки вихованців нашого садочка, а й звичайні  перехожі. .


 Кожна група підготувала власну символіку в кольорах прапора та приготувала віршовані привітання. Під звуки козацьких маршів урочисто крокували малюки  на міні-параді на чолі з юним прапороносцем.






















Багато хто  прийшов в цей день у красивому одязі – вишиванках – це теж наша культура і традиції. Ми хочемо жити красиво і довго, а для цього потрібно нам, дорослим, гарно і плідно трудитися, а  дітям, гарно навчатися, розвиватися і любити нашу рідну землю – Україну.



Подивіться, як святково вбраний наш центральний майдан.









 Після розважальної програми відбувся флешмоб "З Україною  в серці"- дорослі та діти стали у велике синьо-жовте серце яке символізувало любов до нашої держави. З малого починається патріотизм .
 Державний прапор - це символ духу і свободи нашої країни. Він у нас – синьо-жовтиий, як небо і пшеничне поле. Дорослі і маленькі  мешканці "Золотої рибки" є справжніми громадянами України, пишаються її історією, її культурою, її красивими традиціями.


Підготувала методист ДНЗ "Золота рибка "
Басалай В.В.