28 черв. 2022 р.

 


Конституція України – це найголовніший державний документ, який захищає права і свободи всіх громадян нашої єдиної країни, не залежно від того, в якому регіоні ми живемо.

         28.07. 2022 у дошкільному закладі було  проведено бесіди з дітьми молодшого та середнього дошкільного віку «Державні символи України», бесіди з дітьми старшого дошкільного віку «Пам’ятай і знай свої права, дитино»,  тематичні дидактичні і рухливі ігри. Діти старшого віку своїми руками створювали вітальні листівки для захисників нашої держави. Під час « Музичних посиденьок», діти співали улюблені сучасні українські пісні.

Дошкільний вік є саме тим періодом, коли слід розпочинати формування в дітей елементів національної самосвідомості, формувати усвідомлення своєї приналежності до нації, пробудження любові і поваги до національної мови, традицій , символіки, зародження національних рис національного характеру.

           Вітаємо усіх українців з Днем Конституції України і від щирого серця бажаємо, скорого закінчення війни, завжди пишатися своєю країною , пам'ятати про свої права і обов`язки, поважати будь-який закон і вірно розуміти трактування будь-якого правила. Все буде Україна!