13 груд. 2013 р.

Свято скликає гостей – у Золотої рибки ювілей!


13 грудня дошкільний навчальний  заклад  «Золота рибка» відзначає   30-річчя з дня відкриття.

 Протягом десятиліть колектив дитсадка під керівництвом завідувача Т.В.Цигрик , спеціаліста високої кваліфікації, робить усе, щоб заклад був затишним, теплим гніздечком для малят, щоб жилось їм весело, цікаво, радісно. Кожен з нас віддає частинку свого серця дітям, сіє  розумне, добре, вічне в їх душах, дарує їм радість пізнання навколишнього світу, материнську турботу, ласку і любов.


 Перші цеглинки в фундамент майбутнього успіху були закладені в далекі 80-ті роки першопрохідцями, людьми працьовитими, творчими, закоханими в дошкільну справу.

 Багато працювали, заочно навчались в педінституті, набували практичних знань та умінь у процесі роботи з дітьми, кожний день поспішали у дитячий садок, як на свято. Педради, виробничі наради, відкриті заняття – все це були наші університети.

 Наполеглива, копітка праця всього колективу давала свої позитивні результати. Згодом дитячий садок «Золота рибка» став зірочкою на небосхилі системи дошкільного виховання Комсомольська і  став відомий і за його межами.

 Передовий педагогічний досвід колективу узагальнювався міським методичним кабінетом і став надбанням усіх дошкільних працівників міста, області, а також висвітлювався на сторінках місцевої преси та в  журналі «Дошкільне виховання».

На місцевому каналі студії ТРК «ГОК» транслюється щоденна дитяча розвивально-розважальна телепрограма “Тік-Так”, авторами і ведучими якої є педагоги ДНЗ “Золота рибка”;

Колектив закладу бере активну участь у житті всієї громади м. Комсомольська.

 Більшість працівників, що відкривали дитячий садок у далекому 1983 році, віддали 20-25 років свого життя цьому дошкільному закладу та пішли на заслужений відпочинок: завідуючі дитячим садком Л.В.Треліс,Т.М.Тібіна, вихователі – методисти Коробова В.О., Дмитренко Л.Б. та інші. А помічник вихователя Т.В. Глушко більше 20 років зігріває своєю турботою, любов’ю наших дошкільнят. Земний уклін і вдячність усім за багаторічну самовіддану працю і лебедину вірність вибраній професії.

І сьогодні у свій  30-річний ювілей дошкільний заклад  впевнено крокує в перших рядах кращих дошкільних закладів міста. Як і колись, у ньому чути багатоголосий гомін, веселий сміх дітвори і невтомні дитячі «чому?».

 У цей ювілейний день хочемо щиро, від усього серця привітати ветеранів усіх поколінь із  30-ю річницею дитячого садка і побажати всім, хто дожив до цього дня, міцного здоров’я, бадьорості, щасливого довголіття. А тих, кого вже немає поруч, ми бережемо в своїй пам’яті та в наших серцях.



 Нинішньому колективу дошкільного закладу «Золота рибка», очолюваному Т.В.Цигрик, щирі вітання з ювілеєм! Хай світлий вогник творчості не згасає у ваших серцях! Хай і подальша доля дитячого садка буде щасливою, увінчаною новими досягненнями на освітянській ниві!
Вихователь - методист Оськіна І.ф.