4 черв. 2018 р.

Літо- літечко прийшло, дітям радість принесло!

 Вже стало гарною традицією в перший день літа святкувати День захисту дітей.
     Це не тільки веселе свято для самих дітей, це і нагадування суспільству про необхідність захищати права малечі, щоб усі діти росли щасливими, вчилися займалися улюбленою справою і в майбутньому стали хорошими батьками і громадянами своєї країни.
     Яскраве літнє сонечко, святково прикрашені квітучі майданчики, весела музика допомогли педагогам закладу створити для дошкільнят прекрасне свято радості й надії.









Улюблений казковий  персонаж , Карлсон грав у  веселі ігри та пригощав малюків смачним соком.   "Перелітаючи" з майданчика на  майданчик Веселун бажав малюкам, щоб кожен день літа пройшов так само цікаво і насичено, як сьогоднішнє свято. Діти із задоволенням приймали участь у колективних танцювальних іграх, конкурсах, вікторинах, малювали на асфальті.
     Після розважальної програми розпочалися конкурси «Пісочні фантазії» та "Кулька- фест"-  ігри з мильними бульбашками та повітряними кульками.  Кожен з малюків мав змогу відчути себе справжнім чарівником і творцем свого власного казкового світу.