18 лют. 2019 р.


  

Наче на крилах пролетів методичний тиждень в закладі дошкільної освіти "Золота рибка".  Він був цікавим і насиченим  для всіх учасників освітньо-виховного процесу.


























Були організовані колективні перегляди різних форм роботи педагогів, що атестуються. Досвідчені вихователі ділилися власним досвідом  з молодими кадрами.































 Був проведений майстер-клас з дослідницької діяльності в природі.











Для вихователів цінним надбанням стала участь в занятті з елементами тренінгу "Саморегуляція сучасного педагога", де на практиці були опрацьовані різні форми роботи з батьками, способи вирішення конфліктних ситуацій, способи взаємодії з дітьми, що мають проблеми з поведінкою та багато інших аспектів, з якими щодня стикається сучасний вихователь.                                     

                                                             


 Робота повинна приносити задоволення. Під таким гаслом  пройшло заняття.











Ми вчилися розуміти самих себе та один одного, чути що хоче "сказати" дитина, коли поводиться певним чином, правильно взаємодіяти з батьками, щоб це мало користь для дитини.
 Знаходити в собі ресурси для відновлення внутрішніх сил.










Символічним став для педагогів вірш Ліни Костенко "Крила".....









Педагоги в роздумах. Робота в групах.


Позитивний настрій та приємне спілкування в колективі це один із факторів ,що впливають на внутрішній стан кожного з нас.













"Якими ми бачимо себе, якими нас бачать колеги..."












Своєрідною "родзинкою" методичного тижня став показ музичної казки- драматизації "Колобок" .




Вихованцям старшої групи "Перлинка" на"відмінно" вдалося передати характер своїх персонажів та поділитися своєю позитивною енергетикою з глядачами.

























Батьки залишили теплі та щирі відгуки після отриманих вражень.

















Не залишилися без уваги і вихованці середніх груп. Для них було організовано розвагу "Стрітення", де малюки своїми знаннями в рівній мірі підтримували і Зимоньку і Весну- Красну.



 Вже традиційним було проведення заняття для педагогів клубу української мови "Говори українською правильно", адже щоб правильно навчати інших, треба знати як  сказати правильно самому.




 
Пам'ятайте, сонце є в кожному з нас.



Просто дозвольте йому сяяти.