4 лют. 2019 р.

Наприкінці січня в ДНЗ "Золота рибка" відбувся Тиждень безпеки.  Кожен день був присвячений окремій темі, що пропагували здоровий  та безпечний спосіб життя,  з дошкільниками опрацьовувалися різні питання з особистої безпеки, педагоги закладу приділяли значну увагу формуванню знань , умінь  і  навичок щодо захисту свого життя в різних небезпечних ситуаціях. 

 Для педагогів та працівників закладу  було організовано теоретично-практичне заняття з надання домедичної допомоги при різних видах травм, яке провів лікар-травматолог Горішньоплавнівської міської лікарні Шаденко Юрій Григорович. 



          
  Діти з великим задоволенням взяли участь у виставці малюнків на тему "Обережність не завадить" . Педагогами закладу дошкільної освіти "Золота рибка" була проведена консультативно-профілактична робота серед батьків.
    

 В усіх вікових групах щодня проходили тематичні заняття. З великою творчістю та ентузіазмом підійшли вихователі до підготовки.  З дітьми були опрацьовані теми: "Подорож в країну чистоти", "Свої-чужі", "Вогонь-друг та Струм- трудівник", "Як поводити себе, коли сталося лихо".



 А для вихованців старших груп  був організований флешмоб "Бути здоровим- модно! "