10 груд. 2019 р.






Щорічно в Україні з 25 листопада по 10 грудня проводиться Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства», яка з 1991 року підтримується міжнародною спільнотою.
Наш дитячий садок  «Золота рибка» долучився до цієї акції.
           Вихователями  середніх груп "Перлинка" (Громова В.Л.) і "Струмочок"(Самойленко А.В.)  були проведені тематичні заняття,  під час яких вихованці мали змогу познайомитись і закріпити правила безпечної поведінки з незнайомими людьми, отримати знання про свої права і обов`язки у родині.



У Вітальній залі дитячого садка було створено виставку малюнків за темами  «Дитинство без насильства» та «Коло дружньої родини», створених руками батьків і дітей. 




        У батьківських куточках усіх груп було розміщено інформацію про види домашнього насильства, номери і адреси, за якими можна звернутись за допомогою у разі потреби.
            Підготована для вільного користування виставка літератури  «Стоп насилля!

          Педагоги провели анкетування батьків «Особливості вашого виховання», а також консультації за темами «Ляпас – це теж Насильство»
     Практичним психологом Диниско О.А.  були проведені заняття для вихованців старших і середніх груп з метою профілактики жорстокого поводження в дитячому колективі  « Як опанувати свої почуття?»