2 черв. 2020 р.

                                                                  Увага!

            Збільшено вартість харчування дітей в ДНЗ на літній  період, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 22 листопада 2004 р. N 1591 "Про затвердження норм харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення і відпочинку" (зі змінами), вартість харчування дітей у дошкільних навчальних закладах під час літнього оздоровчого  періоду з 1 червня по 31 серпня збільшується на 10%, що становить:
- 31.90 грн. в день  для дитини раннього віку;
- 44.00 грн. в день  для дитини дошкільного віку .


Батьківська плата за харчування дітей становить:
- 23.93 грн. в день для дитини раннього віку;
- 33.00 грн. в день  для дитини дошкільного віку.
                                                                                             Адміністрація ДНЗ "Золота рибка"






З Днем захисту дітей!

     Діти – маленькі частинки великого щастя, ім’я якому – Життя. Діти – це диво, яке наповнює життя кожного дорослого щирою радістю і теплотою. Діти так потребують любові, турботи і батьківської ласки! Так хочеться, щоб кожне дитяче серце не було обділене цим маленьким щастям.
     У День Захисту Дітей бажаємо кожній дитині міцної сім’ї і всього необхідного для безтурботного дитинства. Нехай дитячі посмішки висвітлюють нашу планету, і кожен із маленьких мешканців нашої землі буде здоровим і щасливим.

    Нехай наші діти якомога довше залишаються дітьми. Безтурботними, веселими, радісними. Хочеться побажати, щоб кожна дитина була здорова і оточена турботою батьків. Нехай небо над головою завжди буде мирним, а кожен новий день — добрим і цікавим. А батькам побажаємо терпіння, доброти і ніжності. Не забувайте, що саме ви відповідаєте за щасливе і безпечне дитинство дітлахів!