22 жовт. 2020 р.

Погляньте , гарно як стало, малята

Від листя жовтого усе мов розцвіло

Це чарівне Осіннє свято

У дитсадок до нас прийшло.


                           ОСІННЄ СВЯТО


Золота осінь покликала вихованців ДНЗ «Золота рибка» відзначити свята прямо в її обіймах, тобто надворі. Ошатно прикрашені групові майданчики вже із самого ранку свідчили, що нині - свято! Тематичне оздоблення підказувало, що чекає малюків на святковому заході.

      


Молодші групи подорожували до лісу у пошуках красуні Осені, знаходили її ознаки і сліди, допомагали лісовим мешканцям – Білочці, Їжачкові. Осінь не забарилася із вдячністю і пригостила малюків смачними гостинцями!

     

       
Вихованці середніх груп завітали до Фруктово-Городньої Садиби. Овочі і Фрукти тут живуть у дружбі й злагоді, разом збирають урожай, разом святкують… Якби ж то не капосні Миші! Але врешті перемагає дружба!


      А от вихованці старших груп – то вже й не вихованці, а мешканці Країни Лимонії – кмітливі, завзяті, дружні й веселі! Вони змогли перевиховати самого правителя країни – короля Лимона!


Діти продемонстрували знання з економічного виховання, зокрема понять «гроші», «каса», «податки», «борги» тощо. Отримані у подарунок лимони стали сюрпризом для малят.




     Цікаві герої, весела музика, елементи костюмів, доречні атрибути і, звичайно, подарунки зробили свята яскравою подією в житті кожної дитини!