10 бер. 2021 р.

9 -12 березня —

Відзначення Шевченківських днів

в ЗДО «Золота рибка»

 

             В історії завжди залишаться імена, які з гордістю вимовляє людство, до яких належить й ім’я великого українського поета Тараса Григоровича Шевченка. Весь всій могутній талант він присвятив служінню народові. І сьогодні, живучи у вільній незалежній державі, ми з гордістю згадуємо Великого Кобзаря,бо він убрав у себе безсмертне дихання душі. Бо він такий великий і незбагненний, як життєдайний дощ, як весняний вітер, як ясне сонце, як щедра рідна земля. З минулого віку й до наших часів, а далі – у майбутнє, у нові віки.

          Щовесни на початку березня в нашому дитячому садочку вшановують пам’ять Великого Кобзаря – Тараса Григоровича Шевченка.

           З метою шанування української мови та виховання у дітей любові до рідного слова, в ЗДО «Золота рибка»з 9 по 12 березня відбулось відзначення Шевченківських днів .  





Для дітей  було проведено
 тематичні заняття присвячені життю і творчості видатного українського Кобзаря; вивчення дітьми і декламування віршів поета; в групових дитячих бібліотечних осередках організовано виставки дитячої української книги, присвячену життю і творчості видатного українського Кобзаря; організовано художні виставки за мотивами творів Т.Г. Шевченка ; проведено тематичні музичні розваги, присвячені творчості поета.