2 бер. 2021 р.

 Всеукраїнське заняття  доброти

1-2 березня 2021 року вихованці ЗДО "Золота рибка" долучились до  Всеукраїнського заняття  доброти. Під час освітньої  діяльності вихованці  знайомилися з домашніми тваринами, їх способом життя, харчування та особливостями догляду. Дітлахи дізнавалися про характерні ознаки та відмінності поведінки різних домашніх тварин та птахів, цікаві факти про них, вчилися доглядати за своїми домашніми улюбленцями. Також діти мали змогу познайомитись з правилами безпечного поводження з безпритульними тваринами. 

               Як сказав Антуан де Сент-Екзюпері – «Ми у відповіді за тих, кого приручили». Саме під цим гаслом відбулось Всеукраїнське заняття  доброти в нашому закладі. Впродовж дня вихователі використовували різні форми і методи роботи з вихованцями :  бесіди «Пухнасті друзі»; діалог-роздум «Чи можуть дикі тварини стати домашніми?» читання та обговорення оповідок «Живий подарунок»,  «Незвичайна іграшка», «Кішка, яка гуляє, де сама собі знає»; рухливі ігри  та настільні; бесіди за картиною «Друзі»креативне малювання «Мій чотирилапий друг». Малята розповідали про своїх домашніх улюбленців: котиків, собачок, хом’ячків, мишок, папужок .
 



 Ми вірим, що наші вихованці усвідомили, що тварини є не тільки добрими і турботливими друзями, а й показують, що таке справжня любов та відданість. Вони вчать нас відповідальності, довірі і співчуттю та роблять цікавішим життя кожної родини!