25 квіт. 2024 р.

          Наша планета – наче великий організм, на життєдіяльність якого впливає кожне втручання. Більшість змін на планеті пов’язані із життєдіяльністю людей. Оскільки люди часто є причиною негативного впливу, то саме вони й здатні зменшити цей негативний вплив завдяки змінам в організації своєї діяльності. Кожен наш маленький вчинок має значення, і від нього залежить, якою буде планета в майбутньому.

Саме тому усі учасники освітнього процесу ЗДО «Золота рибка» з задоволенням взяли участь у щорічній всеукраїнській акції «За чисте довкілля».

 До благоустрою території ЗДО «Золота рибка» долучились  працівники , батьки і вихованці закладу . Разом наводили лад на квітниках, газонах та майданчиках.

 На квітниках з’явились нові квіткові композиції, які  стали гарною прикрасою закладу. Батьки і працівники  турботливо створювали своїми руками затишок  для маленьких вихованців. Адже любов до навколишнього світу вкладається  в серце дитини саме в дошкільному дитинстві. Діти радо допомагали дорослим.

Ми віримо, що кожна дитина, яка долучилась до толоки, буде в подальшому бережливо ставитись до довкілля . А діти - майбутнє нашої України.