3 лют. 2012 р.

Примірне двотижневе меню для дошкільнят





ПОГОДЖЕНО:                                                          
Завідувачем 
відділом ГДП      
Міської СЕС 
І.М.Поцілуйко    




ЗАТВЕРДЖЕНО:

Завідувачем ДНЗ
«Золота рибка»
Т.В.Цигрик



Примірне двотижневе меню для дітей
дошкільного навчального закладу «Золота рибка»


Назва страви
Вихід страви
Ясла
(грами)
Сад
(грами)
ПОНЕДІЛОК
Сніданок
Молочна манна каша
180
200
Булка з маслом, твердим сиром
30/3/9
45/5/14
Чай з лимоном
150
170
Свіжі фрукти
70
120

Обід
Салат вітамінний
35
50
Суп гороховий
180
200
Хліб житній
20
40
Омлет
30
58
Тушкована картопля з м'ясом
120
150
Компот з сухофруктів
150
200
Полуденок
Оладки з згущеним молоком
100/10
130/15
Молоко
150
180
ВІВТОРОК
Сніданок
Сосиска (ковбаса)
30
60
Тушковані овочі
120
150
Булка з маслом і медом
30/3/3
45/5/5
Кава з молоком
180
200
Обід
Салат з буряка
35
50
Суп з галушками
180
200
Хліб житній
20
40
Биточки м'ясні в молочному соусі
100
135
Вермішель
80
100
Компот з сухофруктів
150
200
Полуденок
Запіканка сирна з сметанним соусом
122/5
122/12
Чай з лимоном
150/6
200/8
Сніданок
Риба тушкована з овочами
40
90
Картопляне пюре
100
150
Булка з маслом і сиром
30/3/5
45/5/10
Чай
150
200
Свіжі фрукти
90
150
Обід
Суп овочевий
180
200
Хліб житній
20
40
Кнелі м'ясні з рисом
75
100
Буряк, припущений зі сметаною
80
100
Компот з сухофруктів
150
200
Полуденок
Молочна вермішель
180
200
Домашня булка
40
50
Молоко
150
170
ЧЕТВЕР
Сніданок
Молочна рисова каша
180
200
Булка з маслом
ЗО/З
45/5
Чай з лимоном
150
180
Свіжі фрукти
80
140
Обід
Капусняк український
180
200
Хліб житній
20
40
Зрази м'ясні з гречаною кашею
90
120
Ікра буряково-морквяна
100
120
Компот з сухофруктів
150
200
Полуденок
Сирники з сметанним соусом
100
130
Кавовій напій
150
200
П'ЯТНИЦЯ
Сніданок
Котлета рибна
38
85
Ікра бурякова
80
120
Б\лка з маслом
30/3
45/5
Чай
150
180
Свіжі фрукти
55
100
Обід
Салат з зеленого горошку
45
55
Суп з вермішеллю
180
200
Капуста з м'ясом тушкована
150
170
Хліб житній
20
40
Компот з свіжих фруктів
150
180
Полуденок
Молочна вівсяна каша
180
200
Пиріжок з рисом, яйцем
80
100
Молоко
150
180
ПОНЕДІЛОК
Сніданок
Вермішель з твердим сиром
70/9
90/14
Булка з маслом
30/5
45/7
Чай з лимоном
150/6
200/8
Свіжі фрукти
100
150
Обід
Суп вівсяний
180
200
Овочеве рагу з м'ясом
100
150
Хліб житній
20
40
Сік
150
200
Полуденок
Омлет
25
50
Ікра з буряка і а моркви
80
120
Булка домашня
40
50
Какао
150
200
ВІВТОРОК
Сніданок
Сирно – морквяна запіканка
100
130
Печиво
15
30
Чай з лимоном
150
200
Свіжі фрукти
90
150
Обід
Салат вітамінний
30
40
Розсольник
180
200
Хліб житній
20
40
Зрази картопляні з м'ясом
130
190
Компот із сухофруктів
150
200
Полуденок
Рулет м'ясний, фарширований яйцем
60
70
Капуста тушкована
60
75
Булка з маслом
30/3
45/5
Кава з молоком
150
200
СЕРЕДА
Сніданок
Квашений огірок
20
30
Тефтелі рибні
40
50
Картопляне пюре
100
150
Булка
30
45
Чай з лимоном
150/6
200/8
Свіжі фрукти
50
90
Обід
Салат з квашеної капусти
30
50
Борщ український
150
200
Хліб житній
20
40
Плов із м'ясом
120
150
Компот із сухофруктів
150
200
Полуденок
Молочна ячна каша
150
200
Пиріжок із яблуками
80
100
Какао
150
200
ЧЕТВЕР
Сніданок
Молочна манна каша
150
200
Булка з маслом
30/3
40/5
Чай
150
200
Свіжі фрукти
100
150
Обід
Суп картопляний з м'ясними фрикадельками
180
200
Хліб житній
20
40
Тушкована капуста з м'ясом
150
170
Компот із сухофруктів
150
180
Полуденок
Ліниві вареники
143
143
Чай
150
200
П'ЯТНИЦЯ
Сніданок
Риба жарена
50
70
Картопляне пюре
100
150
Булка
30
45
Чай з лимоном
150/6
200/8
Свіжі фрукти
80
140
Обід
Квашений помідор
30
40
Борщ буряковий з сметаною
150
200
Хліб житній
20
40
Тефтелі в томатному соусі
80
120
Гречана каша
80
100
Компот із сухофруктів
150
200
Полуденок
Молочна рисова каша
150
200
Булка
30
45
Кава з молоком
150
200