ПИТАННЯ
щодо КОНТРОЛЮ ОРГАНІЗАЦІЇ
ХАРЧУВАННЯ
ДІТЕЙ у ДНЗ «ЗОЛОТА РИБКА»
1.Контролювати дотримання санітарно-протиепідемічного
режиму на харчоблоці.
2.Виконання меню.
3.Якость и безпека страв.
4.Санітарно-просвітніцька робота серед батьків з питань
організації раціонального харчування, особливо в літній оздоровчий період.
5. Дотримання вимог з питань санітарії та гігієни
працівниками ДНЗ.
6.Увага вихованню культурно - гігієнічних навичок до та
під час їжі.
7Дотримання принципів доступності.
8.Організація раціонального харчування дітей у ДНЗ і
вдома – інформаційні куточки для батьків.
9.Забезпечення дітей питною водою.
10. Доставка їжі у групи ДНЗ.
11. Відходи.
12. Дотримання правил особистої гігієни.
13. Добирання та зберігання добових проб кожної страви
раціону.
14. С – вітамінізація страв аскорбіновою кислотою.
15. Повнота закладки продуктів і вихід страв.
16. Якість і своєчасне приготування їжі.
17. Санітарний стан приміщень харчоблоку.
18. Дотримання під час приготування страв поточності
виробничого процесу (технології приготування).
19. Ведення документації на харчоблоці.
20. Організація дієтичного харчування дітей у ДНЗ.
21. Своєчасність проходження медичних оглядів.
22. Проведення антропометричних вимірювань дітей.
23.Виконання норм харчування.
24. Аналіз якості харчування.
25. Наявність супровідних документів постачальників
продуктів.
26. Дотримання графіку видачі їжі з харчоблоку.
Підготувала завідувач ДНЗ " Золота рибка" Цигрик Т.В.