18 квіт. 2014 р.

Подорож до країни "Дитячий світ"

 
17.04.2014 року у ДНЗ «Золота рибка» пройшла ділова гра з помічниками вихователів «Подорож до країни «Дитячий світ».
Назва посади “помічник вихователя” відповідає обов’язкам, які виконує людина, що є опорою, “правою рукою” і союзником пе­дагога під час усіх режимних моментів. Хто, як не помічник, нарів­ні з вихователем постійно спілкується з дітьми, підтримує в групі атмосферу спокою, доброзичливості й поваги, допомагає розв’язувати конфлікти, вчить малят дружби й товариських стосунків, огортає їх своєю любов’ю й турботою?

Метою проведення цієї гри було активізувати творчий потенціал помічників вихователя. Спонукати до активної посильної участі в організації освітнього процесу та дотримання сучас­них вимог до роботи з дітьми під час різних режимних моментів.














Під час гри помічники вихователів ділилися секретами професійної майстерності як нагодувати , заспокоїти, розважити  малечу. Презентували свої захоплення. Час відведений для гри пролетів швидко і непомітно.

Організатори впевнені, що ця ділова гра допомогла підвищити рівень професійної майстерності помічників ви­хователя та спонукала їх до творчої самореалізації.
 
Вихователь - методист Оськіна І.Ф.