12 лист. 2015 р.

ЗІРОЧКИ НА ЗЕМЛІ: НАВЧАННЯ ДІТЕЙ З ОСОБЛИВИМИ ПОТРЕБАМИ


11.11.2015 року на базі ДНЗ «Золота рибка» для практичних психологів та соціальних педагогів загальноосвітніх та дошкільних навчальних закладів міста Комсомольська відбувся Семінар-практикум «Зірочки на Землі: навчання дітей з особливими потребами».

Метою даного заходу було розширити  та поглибити знання про інклюзивну освіту, формувати усвідомлене ставлення дорослих щодо важливості толерантного відношення до дітей з особливими освітніми потребами. Найяскравішими моментами заходу були практичні вправи під час яких учасники семінару мали змогу краще пізнати проблему, стаючи на мить на місце дітей з особливими потребами.




Глибинне поєднання теорії та практики, наглядність та зміна діяльності на семінарі-практикумі, дозволили учасникам з’ясувати важливість даної теми, сформувати практичні навички, розширити можливості, підвищити свій професіоналізм. На завершення, ліричною ноткою став перегляд уривків фільму «Зірочки на Землі», де кожен відчув свою унікальність, неповторність, адже кожна людина особлива!
Практичний психолог закладу Диниско О.А.