2 вер. 2013 р.

З ПОЧАТКОМ НОВОГО НАВЧАЛЬНОГО РОКУ!


Шановні колеги, батьки, дорогі вихованці!

Колектив дошкільного закладу «Золота рибка» щиро вітає Вас з початком Нового навчального року, з святом  1 вересня!

Свято 1 вересня, завжди залишається в пам'яті кожної людини. Де – хто -  асоціює його зі шкільними роками, комусь  - більше запам'ятались роки навчання у ВУЗі,  педагоги - пам’ятають цей день, як перший робочий день в своєму житті, коли хвилювалися не менше свої майбутніх вихованців ….  Втім  - 1 вересня -це всенародне свято,  свято мудрості,  свято доброти і людяності. Адже тільки завдяки знанням людина досягла сучасного розвитку.


Цей день завжди особливо урочистий і хвилюючий, адже саме з нього  для дошкільнят починається незвіданий, цікавий і, водночас, нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень, до самостійного життя.  А для педагогів - це  ще один крок до професійного зростання,  до нових здобутків, до професійних перемог та досягнень!!!

Нехай цьогорічний першовересень буде сонячним, несе добрий настрій у кожний освітній заклад, у нашу «Золоту рибку»,  в   кожну родину!  Бажаємо  всім, хто причетний до виховання та освіти підростаючого покоління,міцного здоров’я, впевненості у власних силах, успіхів в освітньому процесі, творчих злетів, морального задоволення від професійної діяльності!!!
 Адміністрація закладу