30 січ. 2014 р.

Діалог – панорама «Упевнені кроки у світ широкий»


На базі ДНЗ «Золота рибка» 29.01.2014 року відбувся діалог – панорама «Упевнені кроки у світ широкий» у рамках реалізації завдань Президента щодо підтримки материнства і дитинства – «Впевнені кроки у майбутнє» для педагогічної та батьківської громади.

Метою зустрічі було нагадати батькам про основи співіснування, співтворчості, співдружності та взаємоповаги дітей і до­рослих, навести життєві приклади спільного навчання й взаємовиховання.
З привітальним слово до батьків виступила завідувач закладу Цигрик Тетяна Володимирівна.
Вихователь – методист Оськіна Ірина Федорівна окреслила мету заходу та провела невелике експрес – опитування батьків. Дала відповіді на найбільш хвилюючі питання серед яких : розвиток мовлення у дітей раннього віку, як привчити дітей до самостійності, вплив засобів масової інформації на дитину.











Діалог – панорама відбувався у вигляді виконання тренінгових вправ, які проводила практичний психолог закладу Диниско Ольга Анатоліївна. Батьки мали можливість побувати у ролі дитини, відчути ті емоції які переживає дитина під час спілкування з дорослими.


Ми, як вихователі,намагались донести до батьків, що найефективніший спосіб виховання  є виховання особис­тим прикладом. І тільки у тісній співпраці батьків з дитячим закладом можна виховати творчу соціально компетентну особистість.
Ми сподіваємось  що, по закінченню співпраці, кожен із батьків знайшов свій власний ключик до маленького серця.
                                                               Вихователь - методист Оськіна І.Ф.